fbpx

Kampanje: GRATIS tannsjekk og rabatt på tannundersøkelse med rens

Dyr er flinke til å skjule tannsmerter og det er derfor viktig at dyret ditt gjennomgår en årlig tannsjekk hos veterinæren. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med din firbeinte venn eller om dyret ditt trenger videre behandling.

I hele 2024 tilbyr vi gratis tannsjekk, tilbudet gjelder til katt og hund. Dette er en klinisk undersøkelse av tennene. Nå har vi i tillegg kampanje med rabatterte priser på tannundersøkelse – og rens. Vi har begrenset antall ledige plasser så det kan være lurt å bestille tidlig.

  • Tannsjekk katt/hund: GRATIS
  • Tannundersøkelse – og rens katt inkl. røntgen alle tenner kr 2190,- (før 2950,-)
  • Tannundersøkelse – og rens hund inkl. røntgen alle tenner : kr. 2390,- (før 3290,-)

For hunder/katter med sykdom som medfører økt anestesirisiko (f.eks hjertesykdom) tilkommer det et anestesitillegg grunnet bruk av andre medikamenter, samt behov for mer overvåkning. Ta kontakt med oss for pris og informasjon omkring dette.

Bestill time her eller ring oss på telefon: 95 97 60 00.

tannsjekk, veterinær, hund, gratis tannsjekk

Vi foretar en gratis tann – og munnhule undersøkelse

God munnhygiene er viktig for å forebygge potensielt smertefulle tannproblemer. Regelmessige tannkontroller  gjør det lettere å oppdage eventuelle problemer tidlig, slik at man kan forebygge og på den måten unngå mer omfattende behandlinger.

Gratis tannsjekk er et tilbud som er helt uforpliktende og vi har dette tilbudet for å rette fokus mot en sunn tannhelse for dyr. Vi vil foreta en klinisk undersøkelse av tenner og munnhule. Skulle dyret ditt trenge tannbehandling, vil du få en anbefaling til videre behandlingsplan sammen med et kostnadsoverslag av oss. Tannundersøkelsen utføres av veterinær eller autorisert dyrepleier.

Bestill time her eller ring oss på telefon: 95 97 60 00.

Tannundersøkelse – og rens

En tannundersøkelse – og rens er viktig for å opprettholde god tannhelse. Vi utfører en grundig tannrens med inspeksjon av munnhule og tenner. Tannstein fjernes først manuelt ved at man skraper vekk tannsteinen. Dette gjøres både på den synlige delen av tannen, men også innunder tannkjøttranden. Her samler det seg mye plakk og bakterier som ikke er lett å oppdage. Deretter fjerner man resterende tannstein ved hjelp av ultralyd og tennene poleres før hver tann undersøkes med en sonde. Her avdekkes eventuelle løse tenner, man undersøker for tannsykdommer og måler lommedannelser i tannkjøttet. Til slutt tar vi røntgenbilder av alle tennene.
Alle hunder og katter som er til tannrens hos oss blir intubert for en sikker og trykk prosedyre. Deretter benytter vi gassnarkose, hvor de også får kontinuerlig tilførsel av oksygen. Vi overvåker puls, respirasjon, blodtrykk, EKG, oksygenmeting, CO2 og temperatur.
For hunder og katter med sykdom som medfører økt anestesirisiko (f.eks dyr med hjertesykdom), vil det være et tillegg i pris pga behov for andre medikamenter og tettere oppfølging. Ta kontakt med oss for mer informasjon omkring dette.

På klinikken vår har vi veterinærer og dyrepleiere med høy kompetanse på tenner og tannbehandling. Vi investerer kontinuerlig i kursing og utdannelse av våre ansatte for å hele tiden holde oss faglig oppdatert. Dette gjør at vi kan tilby den beste behandlingen til ditt dyr.

Bestill time

Tannkontroll av hund, tannrens, tannsjekk